winterfall.blogg.se

Jag älskar färjor!!!! :D

Kategori: Allmänt


Just nu bor jag i Jorvik Stallet. Om jag ska till GÅD eller Fort Pinta så är det toppen att ta färjan istället för att rida. Är jag däremot i Vingården och ska till Fort Pinta så ringer jag istället hem och tar därefter färjan istället för att behöva rida ända dit. Det känns kortare på något sätt :) 

Sen är det även bra att det är helt gratis. Men det finns vissa förbättringar som skulle kunna göras, trots det är jag otroligt nöjd!! 9 av 10 båtar från mig :D 

En video där jag skämmer ut mig totalt!!!!!

Kategori: Allmänt

Det finns en video som jag tycker är jätte rolig som en kompis till mig gjorde. Jag var nog i level 10 kanske och trodde att jag skulle komma bra till eftersom jag leder ganska länge. Sen ja.. då händer något... som ni ser om ni kollar. Trodde ingen FILMADE men det fick man reda på efteråt av underbara Tilda Moonnight som har gjort videon ;) 


KLICKA HÄR FöR ATT KOMMA TILL DEN!!! :D 

Jag tävlade med min Winterking som ses allt för sällan på bloggen. Sen jag var även med i klubben Prime Queens. Älskade den klubben för alla var så snälla och vi hade kul tillsammans. Minnen!!!! Jag brukar prata med vissa personer från den klubben ibland. Men inte jätte ofta. 

Kram alla ni underbara läsare!!! / Malin Winterfall
 
 

Coolaste brudarna på sso :D

Kategori: Allmänt